Contact

Vocea ta contează - Dă putere cititorilor să dezvăluie neregulile din societatea românească

Bine ați venit la Tim7.ro, unde credem că schimbarea începe cu voi, cititorii noștri valoroși. Suntem încântați să dezvăluim o inițiativă care pune puterea înapoi în mâinile voastre. Înțelegem că fiecare dintre voi este un martor al pulsului societății voastre, observând triumfurile și provocările ei ca nimeni altcineva.

La Tim7.ro, am creat o platformă care își propune să acopere decalajul dintre voi și poveștile care merită atenție. Vrem să ascultăm vocea voastră, experiențele voastre și îngrijorările voastre, astfel încât să putem aduce la lumină iregularitățile care se ascund sub suprafață. Obiectivul nostru este simplu, dar profund: să vă împuternicim să deveniți un catalizator al schimbării în comunitatea voastră.

Echipa noastră dedicată de jurnaliști pasionați este angajată să aducă aceste iregularități în prim-plan. Prin notificarea noastră despre diferitele anomalii sociale pe care le întâlniți, deveniți un participant activ în modelarea unui viitor mai bun. Credem că cunoașterea înseamnă putere și, lucrând împreună, putem expune corupția, nedreptatea și alte probleme care deseori trec neobservate.

Fie că descoperim povestiri despre degradarea mediului, evidențiem disparitățile din domeniul sănătății sau amplificăm vocile comunităților marginalizate, suntem aici pentru a ne asigura că nicio iregularitate nu trece neabordată. Împreună, putem contesta statu quo-ul și putem promova o societate responsabilă, inclusivă și corectă pentru toți.

Alăturați-vă nouă în această călătorie transformațională, unde vocea voastră contează mai mult ca niciodată. Trimiteți-ne poveștile voastre, îngrijorările și sugestiile prin platforma noastră dedicată și urmăriți cum contribuția voastră aprinde un val de schimbare. La Tim7.ro, suntem convinși că puterea unei voci colective poate remodela lumea în care trăim.

Deci, să spargem tăcerea. Să ne ridicăm pentru ceea ce este corect. Să construim un viitor mai bun, mână în mână. Împreună, putem face o diferență.

  S.C. TIMMEDIA S.R.L.

  Date Fiscale: CUI 48412790

  ROONRC.J35/2518/2023 

  Adresa: Strada Coriolan Brediceanu Nr. 8

  Telefon: 0774.476.981 (Redacție)

  Luni – Vineri: 09 – 18

  E-mail: office@tim7.ro

  redactiatim7@gmail.com

  Bine ați revenit!

  Conectați-vă la contul dumneavoastră de mai jos.

  Creează un cont nou!

  Complectați forumularul pentru a vă putea înregistra.

  Retrieve your password

  Vă rugăm să introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail pentru a vă reseta parola.

  Add New Playlist